Menu

Arkiv - Arrangementer

Støt vores annoncører - de støtter os!

06.07.2020 - Fodboldskolen hos NB er skudt i gang!
38 spillere er klar til en dejlig uge i fodboldens tegn.
  

11.06.2020 - NB inviterer til DBU's fodboldskole i uge 28

Fra mandag den 6. juli har NB DBUs fodboldskole på banerne ved Nordals Idrætscenter. Fodboldskolen er for børn i alderen 8-15 år, som i løbet af ugen vil drible, finte, sparke og ikke mindst have det sjovt med bolden.
Der er altså lagt op til en uge med græs på knæene, masser af spil og tekniske øvelser. Det er vigtigt at den enkelte på DBU´s Fodboldskole får en oplevelse af, at have udviklet sig som fodboldspiller efter en sjov uge.
Vanen tro drives fodboldskolen af frivillige kræfter fra NB. Skoleleder Kevin Werner og instruktørerne er alle godkendt af DBU og har alle sammen enten spiller, træner eller ledertilknytning til NB.

Kevin Werner fortæller at skolen afholdes efter nøje corona retningslinjer fra DBU, som skal mindske smitterisikoen. Samtidig lover han at retningslinjerne ikke vil påvirke skolens formål,
nemlig at give børnene en dejlig uge med fodbold og at retningslinjerne vil være meget lig dem børnene kender fra skolen og den daglige fodboldtræning. Det er eftertragtet at være instruktør på skolen i Nordborg.
Netop dette vidner om en god organiseret uge, med fokus på glæden ved fodbold, skriver NB i en pressemeddelelse.
Alle dage på fodboldskolen er fra kl. 9-15, inklusiv diverse frugtpauser, samt frokostpause. Alle deltagere modtager udover en sjov og lærerig uge, et Hummel spillersæt, en drikkedunk og en Select fodbold.

07.04.2020 - Fest i by aflyses!

Efter det fortsatte forbud mod større forsamlinger er NB desværre nødt til at aflyse Fest i By 2020, som
traditionen tro skulle have været hele Nordborgs byfest i bededagene.

Har du købt billet til et af arrangementerne i forbindelse med Fest i By 2020, kan du naturligvis få dine penge tilbage. Vi arbejder på en ‘tilbagebetalingsplan’ som sættes i værk efter påske.

14.03.2020 - Fest i by og CoronaVi følger også COVID-19 udviklingen nøje, og hvad der sker de kommende måneder. Vi fortsætter planlægningen, forberedelser og salg af billetter. Og håber på der kommer styr på situationen, så byfesten kan afholdes som planlagt. I tilfælde af restriktioner og regeringen forbyder afholdelse, vil billetter blive refunderet. Vi krydser fingre for at alt kommer under kontrol.