Arkiv - Ungdomsafdeling

Støt vores annoncører - de støtter os!

13.09.2020 - U16 holdet før kampen mod Bov IF
Efter en flot holdindsats vinder NB's U16 med 9-3 over gæsterne fra Bov IF.
                                                                                              Foto: Pebbes billeder

(navne følger)

10.09.2020 - Invitation til gratis "Fodboldsjov"

Klubbens trænere og frivillige vil lave forskellige øvelser og sjove fodboldlege og alle er velkomne uanset om du allerede går til fodbold eller ej.

06.09.2020 - NB's U15 hold med træner Jørn Jessen

Holdet har nu spillet 4 kampe med en sejr og 3 nederlag.
                                                                                Foto: Pebbes billeder

(navne følger)

10.08.2020 - Fodbold og leg for små fødder 3-6 år
Foto Pebbe

Fodbold og leg for "små fødder" er hver mandag kl.16.45-17.45.
Alle piger og drenge i alderen 3-6 år er velkomne!
Fodboldudstyr som fodboldstøvler og benskinner er IKKE et krav.
Der vil være fokus på sjov og leg med bolden hver gang.
Vi leger og spiller bold ca. 45 min og det sidste kvarter mødes vi i klubhuset og spiser lidt frugt og samtidig vil der være kaffe til forældrene.
Under hele træningen er klubhuset åbent for forældre og søskende.
Kontingent 200 kr. for et helt år og to gange gratis prøve.

10.03.2020 - Rasmus er udtaget til DBU Talentsamling
18.01.2020 - U15 blev Regionsmester
Hans P. Mathiesen, Jonas Shafi, Gustav Simonsen, Omar Younes, Lasse Andersen, Mathias Christensen, Nicklas Brander

13.01.2020 - Nordals Skolen spiller fodbold efter skoletid
Hver fredag kl.14 mødes 29 elever fra Nordals Skolen og spiller fodbold sammen på fodboldlinjen. Fodboldlinjen er for både piger og drenge og det hele foregår efter skoletid fredag eftermiddag i hallen ved Nordals Skolen eller ved behov i Nord-Als Idrætscenter.
De voksne som er tilknyttet fodboldlinjen på Nordals Skolen er udover at være lærere på skolen også fodboldtrænere i deres fritid. På fodboldlinjen og på Nordals Skolen er alle velkomne. Man behøver ikke gå til fodbold i forvejen, ej heller gå på Nordals Skolen for at være med.
Lysten til at være en del af et stærkt og betydende fællesskab skal være drivkraften.

22.01.2020 - NB fik bolde fra 3F
NB’s ungdomsafdeling var i dag de heldige modtagere af 14 spritnye fodbolde fra 3F. Den lokale helt og tidligere landsholdsspiller Simon Poulsen stod for overrækkelsen af bolde. Tusind tak til 3F i Guderup!