Menu

Arkiv - Om NB generelt

Støt vores annoncører - de støtter os!

28.06.2020 -Der sker virkelig ting og sager i klubhuset for tiden
Og det går fremad !
   
Væggen er brækket ned, der lægges nyt gulv og nu gælder det så malerarbejdet.
Glæd jer til et nyt klubhus med nye møbler, sofa, e-fodbold arena, Playstation med to skærme, flotte farver på væggene og et rum som vil emme af fodbold og hygge. Tak til de arbejdsomme NB’ere!

22.06.2020 - Endelig kan der igen spilles fodboldkampe!
Ved kampe såvel som træning skal forsamlingsforbuddet på 500 mennesker overholdes.
Samtidig er der denne specielle regel for tilskuere, som vi beder jer alle overholde:
Publikummer skal være siddende (fx på medbragte klapstole eller siddende på græsset, hvis der ikke er faste siddepladser ved banen).

Vi opfordrer derfor til at du tager en klapstol, havestol eller et tæppe med til at sidde på, når du vil se fodbold.
Pas på dig selv, alle andre og din klub! 
Det er nemlig i sidste ende NB’s ansvar at det overholdes!

08.06.2020 - Så kan der trænes igen!
I dag den 8. juni er
der trådt nye retningslinjer i kraft når der gælder fodboldtræning og kampe. Forsamlingsforbuddet ændres således at det er nu tilladt at være 50 personer sammen til træning inklusiv trænere. Fra i morgen den 9. juni bliver det muligt og tilladt at klæde om før og bade efter træning og kamp i omklædningsrummene. Det gælder stadigvæk at bolde og andre rekvisitter rengøres efter træning og det er fortsat kun trænerne som har adgang til boldrum. Alle spritter hænder før og efter træning.
P.g.a ombygning vil klubhuset fortsat være lukket. Forældre opfordres fortsat til at aflevere og/eller hente deres børn ude på parkeringspladsen. NB følger fortsat alle gældende retningslinjer og opfordrer til at passe på hinanden og tage hensyn. R
igtig god træning til alle!

29.05.2020 - FC Sønderborg lukker senioroverbygning

Det er med stor beklagelse at NB har været med til at stemme ja til lukningen af senioroverbygningen
FC Sønderborg. For nuværende er det dog desværre den rigtige beslutning og rettighed omhu.
NB har sammen med FC Sønderborgs forretningsudvalg og styregruppe herunder seniorsamarbejds klubberne BNS, Sønderborg Fremad, Broager UI, Hørup UI, Dybbøl UI og SUF forsøgt at stabilisere senioroverbygningen i svære tider. Det lykkedes altså desværre ikke og det er således konsekvensen af at langt fra alle klubber ønsker samarbejde om senioroverbygningen og muligheden for et højere rangerende hold i vores kommune. Tak for samarbejdet, vi håber at der på sigt igen kan etableres et samarbejde til glæde og gavn for hele kommunen. Vores opbakning går nu til ungdomsoverbygningen i FC Sønderborg.

24.05.2020 - Klubhus får en ansigtsløftning, fase 2
       
Der sker virkelig ting og sager i klubhuset for tiden! 

Lige nu ligner det en byggeplads, men glæd jer til et nyt klubhus med nye møbler, sofa, e-fodbold arena, Playstation med to skærme, flotte farver på væggene og et rum som vil emme af fodbold og hygge!
Tak til de arbejdsomme NB’ere!
 

14.05.2020 - Klubhus får en ansigtsløftning, fase 1
  
Klubhuset ser tomt og mærkeligt ud. Hvorfor nu det !?
Jo, vi laver om, renoverer og vil i den kommende tid skabe et nyt, fedt og moderne klubhus, som emmer af fodbold og hygge for alle. Glæd jer, vi satser på indvielse til august!

11.05.2020 - NB åbner for træning igen mandag den 18. maj!
Det er os en stor glæde at kunne meddele at vi fra på mandag den 18. maj igen åbner for fodboldtræning.
Det bliver dog træning på en anden måde og inden for andre rammer og retningslinjer end vi har været vant til. Det vigtigste er dog at vi igen kan mødes i fællesskabet og lege med bolden.
Træningen kommer til at foregå under forskellige retningslinjer og derfor er vi nu i gang med at lægge en plan for gennemførelsen af træningen. Om få dage holdes der trænermøde, hvor klubbens trænere informeres og instrueres om og i de nye rammer for træningen. 

09.05.2020 - Fra NB's Facebook side:
NB er i øjeblikket i gang med at udarbejde en plan for genåbning af fodboldtræningen.
Når planen er klar i næste uge skal klubbens trænere instrueres og herefter vil der blive åbnet op for træning.
Vi følger naturligvis myndighedernes og DBU’s retningslinjer når træningen starter.
Mere information følger når alt er på plads. Vi håber på forståelse for at det tager tid at udarbejde og iværksætte planen for såvel opstart som gennemførelse af fodboldtræningen.
Vi holder jer ajour og glæder os til at se trænere og spillere igen!

20.04.2020 - NB er klar til e-sport!
Her ser du klubbens “hjemmebane” der er indrettet i klubhuset.

07.04.2020 - Besked fra DBU

28.03.2020 - En hilsen fra NB's "Støvlecentrale"
Vi glæder os til at kunne spille fodbold igen! Og støvlecentralen sørger for du er klar!

12.03.2020 - Coronaudbrud
NB følger naturligvis regeringens og DIF’s opfordring til at indstille aktiviteter, kampe og træninger fra i morgen og to uger frem.

Vi følger udviklingen og opfordrer til at passe på hinanden.

04.03.2020 - NB starter E-fodbold i dette forår!

Om kort tid starter DBU Jyllands E-fodbold turnering, hvor der spilles FIFA 20 på Playstation. Der spilles to mod to ved turneringskampene. NB stiller med to hold til turneringen i foråret;
et hold i U13-16 rækken og et hold i U17+ rækken.
Man skal være medlem af NB for at kunne spille E-fodbold i klubben. Vi håber naturligvis at mange har lyst til at spille E-fodbold i NB og er derfor åbne for at tilmelde flere turneringshold til efteråret. Onsdag den 3. marts 2020 holdt gruppen bag E-fodbold i NB møde og så snart udstyret er klar i klubhuset starter E-fodbold i NB.

19.02.2020 - NB's "gamle" Arkivportal lukker
Onsdag den 19. februar holdt gruppen bag NB’s Arkivportal sit sidste officielle møde. Opdateringen af ”Arkivportalen” sluttede ved udgangen af 2019 og indeholder nu over 20.000 dokumenter og billeder med fodbold i Nordborg gennem 110 år, herunder 95 % eller over 400 udgaver af NB’s klubblad Sporten som er udgivet siden 1962. Gruppen bag Arkivportalen startede arbejdet i 2010 og i 2012 lanceredes online Arkivportalen, som indtil nu har haft ca. 250.000 besøg. Arkivgruppen har gennem tiden bestået af: Peter Glock, Bent Enghoff, Hugo de la Motte, Carl Erik Rasmussen, Bent Riemer, Preben Christensen, Ib Anthony, Anders Ebsen og Christian "Geggan" Jørgensen. NB takker dem alle for et fantastisk stykke foreningsarbejde!

14.02.2020 - NB's Jubilæumsbog er i "godt selskab"
  
NB’s flotte jubilæumsbog kan her ses sammen med andre flotte jubilæums-værker som Fodboldstudier.dk har samlet og 
studeret.

31.01.2020 - Generalforsamlingen På januars sidste aften afholdt NB sin ordinære generalforsamling. Hele 44 NB’ere deltog og det vidner om stor opbakning til vores klub. Generalforsamlingen er smækfyldt med traditioner, biksemad til fællesspisning, spændende beretninger, lodtrækning om flotte præmier, kaffe, lagkage og rødvin og så selvfølgelig en masse  hyggeligt samvær i familien NB.
Ved generalforsamlingen modtog Carl Erik Rasmussen (t.h. for formanden Jesper Larsen) fortjente klapsalver og hyldest fra forsamlingen. Carl Erik har revideret samtlige NB regnskaber gennem tiderne og ved fredagens generalforsamling stillede han endnu engang op til en ny periode som revisor.
Udover klapsalver modtog Carl Erik to flasker NB 50 års jubilæumsvin, som faktisk er produceret i netop den del af Australien, hvor Carl Erik er født.