Om NB

Nord-Als Boldklub (NB) blev stiftet den 13.11.1969 ved en sammenlægning af fodboldafdelingerne i Nordborg Idrætsforening og Havnbjerg Idrætsforening.
I 2019 fejrede klubben 50-års jubilæum under overskriften ”Nord-Als Boldklub 50 år – mere end fodbold”.
Ønsker du yderligere oplysninger om klubbens første 50 år kan vi anbefale et besøg på klubbens Arkivportal.
www.nb-arkivportal.dk

Fodbold for alle – hele året
 Alle kan spille fodbold i NB, drenge, piger, damer og herrer i alderen fra 5 år til 75 år. Der er plads til dem der ønsker, at spille hyggefodbold og til dem der ønsker, at spille turneringskampe m.m.
NB er med i FC Sønderborg og Sønderjyske Fodbold Samarbejde.

Samarbejdet med FC Sønderborg gælder alene for ungdomsfodbolden og her kan NB’s ungdomsspillere deltage i FC Sønderborgs træning og kampe uden, at de bliver meldt ud af NB.
NB træner og spiller alle kampe på Nord-Als Idrætsceners dejlige anlæg.
På anlægget finder du også NB’s klubhus, hvor klubben arbejder på,
at skabe et godt klubliv for unge og ældre spillere.

Når udendørs sæsonen slutter i oktober måned går vi i gang med indendørs træningen og her trænes der og spilles der kampe i indendørs fodbold (med bander) og i Futsal (uden bander).
NB tilbyder også e sport og har hold med i Dansk Boldspil Unions (D.B.U.) turnering.
E sports holdene ”træner og spiller kampe” i NB’s klubhus.

Oplysninger om træningstidspunkter, kontaktpersoner m.m. i ungdomsafdelingen, seniorafdelingen eller oldboys afdelingen finder du her på klubbens hjemmeside.

NB – mere end fodbold
NB er andet end træning og kamp og blandt klubbens mange aktiviteter findes:

SkoleCup
Siden 1968 har NB ultimo oktober afholdt et indendørs fodboldstævne for de alsiske skoleelever.

DBU Fodboldskole
Hvert år afholdes der en fodboldskole i børnenes sommerferie.

NB-dag
Efter sommerferien inviteres alle ungdomsspillere til en fællesdag i og omkring Nord-Als Idrætscenter.

Fest i By
Byfesten afholdes hvert år i forbindelse med Bededagsferien og blandt de fast aktiviteter finder du damefrokost, berrefrokost, hyggeeftermiddag og søløb.

Lottospil
Hver onsdag kl. 18.30 afholder NB lottospil i UHR Huset Havnbjerg.

Klubbladet SPORTEN
NB’s klubblad udkommer 4 gange årligt i en papirudgave og i elektronisk form.

Hjælpebanken
Skaffer hjælpere til klubbens arrangementer - ønsker du, at hjælpe NB ved enkelte arrangementer kan du tilmelde dig Hjælpebanken.

Club 22+
30 ”ældre mænd” der støtter NB med ”råd og dåd”.