Menu

NB's Hjælperbank

Formålet med Hjælperbanken er at finde ledere og hjælpere til de aktiviteter klubben afholder. Som klub er vi meget afhængige af de aktiviteter, for at opretholde en fornuftig og bærende økonomi. Aktiviteterne afholder ikke sig selv og kræver mange hænder og hoveder. Som leder eller hjælper får man stor erfaring med sig selv, andre mennesker og klublivet. I Hjælperbanken har vi et redskab der er meget værdifuldt i en klub som vores. Vi vil hele tiden udvikle os og vi kan altid bruge et par hænder mere. Uanset alder, fysik, evner til det praktiske eller til organisering, kan du bruges.
Hjælperbanken har før været vært ved en tur til Hamburg, hvor alle de medlemmer der havde lyst fik en fin dag betalt. Det er noget vi tilstræber at gøre hvert tredje år hvis klubbens økonomi er til det.

Hvad gør du:
Ser listen igennem nedenfor og ser om der er en aktivitet, du gerne vil bruge lidt tid på sammen med andre hjælpere. Klikker dig ind på aktiviteten og skriver hvad du godt kunne tænke dig at hjælpe med. Hvis du hellere vil ringe til os i stedet for at skrive i felterne, er du meget velkommen til det.

Hvad gør vi:
Modtager en mail fra dig, omkring din interesse for at hjælpe med en aktivitet.
Ca. en måned før aktiviteten skal gennemføres kontakter vi dig telefonisk eller på mail, for at høre om du stadig er interesseret i at hjælpe.

Det kan ikke være nemmere og selvom du har tilmeldt dig til en aktivitet, er du ikke bundet af tilmeldingen og kan altid takke nej, da noget kan være kommet i vejen.

Hvis du engang i fremtiden ikke ønsker at være medlem af Hjælperbanken mere, kontakter du os blot på tlf. eller mail og så sletter vi dig i Hjælperbanken.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst

Ken

Kontakt NB's Hjælperbank

profilepic
Ken Christiansen
Formand for hjælperbank
Luk